Kuchnia Chrisa Kinga

Oferta Chrisa Kinga jak wiemy jest dość bogata. Jednak przy tej ilości egzemplarzy jakie są produkowane, zawsze znajdzie się produkt, który nie spełnia wymogów jakościowych - albo grubość ścianki wyszła poza tolerancję, albo powierzchnia nie jest idealna, zdarzyć się może wiele . Co z takim egzemplarzem dalej zrobić… Wyrzucić? Szkoda by było. Ktoś więc wpadł na pomysł, że można takim produktom dać nowe życie. Jakie? Zobaczcie sami…

Solniczka i Pieprzniczka


Ze srebrnym deklem dla soli i czarnym dla pieprzu, prezentują się naprawdę świetnie. Oferowane są obecnie 3 rodzaje - Classic Hub Style, Classic High-Flange Style (w ograniczonej ilości) oraz ISO Disc, która jest nowością na nadchodzące święta. Czegoś takiego nie powinno zabraknąć na stole prawdziwego zajawionego maniaka na punkcie rowerów :)
Cena? No cóż. Chris King nie odpuszcza i życzy sobie 120 zielonych za secik. Wiem… boli


Ubijak do kawy


Jeśli jednak myślisz że na soli i pieprzu oferta się kończy to jesteś w błędzie. Chris King i kawa zawsze szli ręka w rękę. Do tego stopnia, że mają własne mieszanki kawy, które oczywiście są do kupienia - Rocket Brew i Machinist's Brew. Powstały one w Portlandzie w stanie Oregon w American Barista & Coffee School. Jednak najlepsza kawa musi wyjść z dobrego ekspresu. Tu z pomocą przychodzi Król Krzysio i oferuje ubijak do espresso. Ubijak został zaprojektowany przez Toma Pikaarta - menadżera Baristy i instruktora w tejże szkole. Dostępne w średnicach 53, 56 i 58 mm. Powinny spasować każdemu. No może prawie każdemu bo za 1 sztukę trzeba wyłożyć 75 USD

komentarze

kontakt

velonews.pl
  • ,
  • redakcja(USUŃ)@(USUŃ)velonews(USUŃ).pl